Ar viską žinai, kas įvyko vakar- birželio 22-ąją dieną?(Baltijos taurė)

(Jei ne, neDSC_4807jpgDSC_4807gaišk laiko ir skubiai skaityk, domėkis!)
Trumpa trečios dienos apžvalga
Tradiciškai visi žaidėjai susirinko 10-ą valandą ir B, C, C7 turnyrai žaidė du ratus- ketvirtąjį ir penktąjį. Tiesa, A turnyras žaidė ir 10-ą, ir 16 valandą- trečiąjį ir ketvirtąjį turus. Jau kiekviename turnyre ėmė ryškėti lyderiai, kurie yra surinkę maksimumą taškų arba praradę tik pustaškį. Puiki naujiena, o gal ir liūdna… Turnyras jau įpusėjo, bet pats jo įdomumas prasidės kaip tik šiandien…
Bet prieš tai, dar apžvelgsiu, kas dar įvyko vakar.

Noriu priminti, kad jaunieji šachmatininkai jau beveik išmoko sužaidę partiją pasakyti rezultatą, bet kartais visgi pamiršta. Taigi, informuokite vieni kitus, juk tai daryti šitaip lengva: jei baigei šachmatų partija, nesvarbu ar laimėjai, ar pralaimėjai, pasakyk teisėjui rezultatą!

Taip pat teko nugirsti istoriją, jog jaunas, šaunus ir gabus šachmatininkas turėdamas materialinę persvarą ėmė ir sutiko lygiosiomis. Treneriui parodžius partiją, jis staiga apsigalvojo ir jau norėjo pergalės. Bet rezultatas jau buvo įrašytas. Akivaizdu, jog reiktų kiekvienam šachmatininkui susitaikyti su tokiu rezultatu, kurį jis užfiksavo ir pasakė teisėjui, nes bus tų pergalių!

Facebook-createJūs, mūsų skaitytojai, jau esate tikri profesionalai, nes žinote,kur įkeliamos nuotraukos bei naujienos, bet nepamirškite BŪTI AKTYVIAIS šachmatų fanais! Nepraleiskite progos pakomentuoti facebook`e patikusią nuotrauką, naujieną, o gal trumpą filmuką! Taip pat dalinkitės naujienomis, gal dar yra žmonių, kurie nematė, kas šaunaus vyksta šiomis dienomis Palangoje, o ypač Baltijos taurės festivalyje! JUK JŪS ESATE MŪSŲ DALIS.

imagesBe abejonės, vieną iš aktualiausių vakar dienos naujienų, jog vakar per antrąjį blicą pirmą kartą Baltijos taurės festivalyje vyko tiesioginė transliacija. Turbūt kai kurie iš jūsų irgi tai pastebėjote ir žiūrėjote per savo išmaniuosius. Tikrai ši inovacija susilaukė didelio žiūrovų dėmesio. Todėl, jei pavyks, ir šiandien stengsimės gyvai transliuoti nokautus! (Nokautai vyks B ir C turnyruose, bus atrinkti geriausi žaidėjai, kurie šiandien 16 valandą jie susikaus ir kovos dėl pagrindinio Baltijos taurės prizo!(Žaidėjai, būkite anksčiau,15.30 h)).

Negaliu nepaminėti, jog vakar blico metu įvyko neeilinis įvykis – po 7-ojo rato lūžo Swiss-manager burtų sistema. Todėl teko baigti turnyrą po septynių ratų. Bet vis tiek blico gerbėjai džiaugėsi, kad galėjo nors keturis ratus kovoti. Šiandien irgi vyks paskutinysis blicas, todėl, jei norite – būtinai sudalyvaukite. Matome, jau yra tėvelių, senelių ir šachmatininkų draugų, kurie mielai išbando savo jėgas žaisdami greitąją blico partiją. Taigi, prisijunk ir tu!

Taip pat šiandien tikrai įkelsime į facebook`ą ir tinklapį nuotraukas iš sporto šventės!

Ačiū, kad skaitote ir teikiate pasiūlymų – mūsų, ,,Juodabalta” komandai, tai labai svarbu.

                                                                                                                                                                                                           ,,Juoda balta komanda”

Posted in Naujienos

IKI XX ŠACHMATŲ FESTIVALIO “BALTIJA CUP” 2024 liko

Mes Facebook’e

Live ratings

2700chess.com for more details and full list

Get Widget